Blogg eller Tweets?

av Camilla Sahlqvist den 13 juli, 2012

Jag raderar de trevlighetsorden jag skrev först. Det ingår väl att man tycker att Britt-Marie Mattsson brukar göra ett bra jobb så jag raderar den delen.

Att hon däremot inte ser att bloggandet är den lilla människans sätt att komma till tals blir jag fundersam över. Bloggvärlden har ju fått en bit makt som inte är att förakta. Mattsson har ju som yrke att komma till tals. Vi med andra ingångar i samhället tycker om att ge våra ord lite vingar så vi får komma till tals en fjäder av hela den stola påfågeln som hon gör.

Jag blir stolt när någon bloggare gör skillnad. Det är den lilla människan som gör sin röst hörd. Det tycker jag om. Även om det inte är de allra minsta. Jag tycker också det är en viktigt fråga för demokratin. Alltså, jag tycker inte som Britt-Marie Mattsson. Vem vet, vi kanske tycker olika fler gånger? Då kan inte bara hon skriva sin åsikt utan även jag. Nog fattar jag att fler läser hennes, men ändå…det kittlar ändå.

Här är hennes åsikt i GP 

Share

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

{ 2 kommentarer… läs dem nedan eller lägg till en }

Mats Åmark juli 14, 2012 kl. 17:12

Det går att följa södra älvstranden utom utmed Stenas terminaler som utgör korta avsnitt av sträckan Gasverkskajen – Röda Sten.
Varför så tyst om Hisingens sydsida, solsidan, vanligen kallad Norra Älvstranden? Där kan man ströva utmed stranden mellan Färjenäs och Ringön bara med undantag för några hundra meter vid Cityvarvet. Nästan hela sträckan är nyrenoverad i takt med nybyggnationen.
Det verkar segt både för politiker och journalister att förstå att södra älvstranden är fastlandets skuggsida på samma sätt som norra älvstranden är Hisingens södra strand och därmed dess solsida.

Thomas Olausson juli 14, 2012 kl. 22:41

Tack för kommentaren Mats. Först förstod vi inte kopplingen till inlägget ska erkännas, men sedan fattade vi koppingen till intervun i GP.

Lämna en kommentar

Previous post:

Next post:

Följ min blogg med bloglovin