Vi har sett henne i många olika typer av media, hört henne på TV, läst hennes blogg och sett henne dansa loss i Let’s Dance. Bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip har tagit Sverige med storm ända sedan hennes blogg gjorde succé under år 2010. Till en början handlade bloggen mest om hennes vardag, vänner och skönhet eller smink. Idag har bloggen dock gått från en tonårsblogg med mycket provocering, till chansen att träffa en betydligt mer vuxen och driven kvinna som jobbar hårt för att unga kvinnor ska få ta sin plats i världen. Under åren har Isabella medverkat i ett flertal olika program, intervjuer och shower och har även lanserat flera spännande böcker att ta del av. Den unga kvinnan har även testat på att skådespela och sågs som karaktären ”Amanda” i filmen Orion. I dagsläget driver Isabella Löwengrip fyra egna företag där fokus ligger på stark självkänsla, privatekonomi och entreprenörskap.

Isabella investerar stort under 2017

Att investera i saker är Löwengrips melodi och något som de allra flesta som följer henne är medvetna om. Hennes senaste investering ligger i det nystartade företaget Brandbassador, som jobbar med att sammanföra olika varumärken och låta dessa få ta större plats i sociala medier. Personerna som ”tar emot” varumärkena på sin blogg, Facebook eller liknande, får pengar, tjänster eller varor i utbyte. Det är inte bara Löwengrip som har förstått värdet i företaget och även världskändisar som Kylie och Kris Jenner har registrerat sig på plattformen. Målet är att varumärken ska slippa alla mellanhänder som vanligtvis krävs i samband med marknadsföring och ska istället kunna vända sig direkt till de kanaler som är mest populära. Det blir betydligt lättare att sköta sin egen marknadsföring och dessutom mindre kostsamt. Brandbassador kan användas av stora såväl som mindre företag och är en tjänst som redan har dragit in 8 miljoner under enbart 2017. Isabella investerar ofta i produkter eller företag som hon vet står för något viktigt och som hon ser en växande potential hos.

Bli den du vill vara

Att ha en drivande kraft, vara självsäker, ta plats och ta för sig kan kännas väldigt svårt i dagens samhälle. Ännu svårare är det oftast som ung kvinna, att försöka stånga sig fram för att nå de mål man har. Den första boken som kom ut på marknaden var ”Egoboost! En överlevnadsguide för unga tjejer” och boken sålde riktigt bra. Många yngre kvinnor har Löwengrip som sin förebild och detta var en bemärkelse som Isabella anammade direkt. I boken får unga kvinnor läsa om det svårigheter som kan ställas emot dem och hur man tar sig förbi de hinder och käppar i hjulen som man kan stöta på. Att sträva mot sina uppsatta mål är inte alltid det lättaste, men med Isabellas bok kan du lära dig hur du jobbar med dig själv på bästa sätt. När du känner dig tillräckligt stark är det dags att leta efter drömjobbet. Använd dig av aktörer som Netjobs eller annat förmedlingsföretag, så ror du snart i mål.