Så du vill ha blogga och skapa filmer om mode och tjäna pengar online? Intresset för att kunna tjäna pengar hemifrån datorn är stort, samtidigt har alla lika stora möjligheter att lyckas. Men vad du skriver om och vilka kläder som du satsar på har inverkan på hur du lyckas. Här kommer tipsen som tar dig framåt.

1# Köp snygga kläder och dela med dina följare

Det är ganska enkelt: du måste ha något som dina besökare tycker är intressant. Det kan vara din stil, hur du kombinerar kläder eller hur du lyckas använda samma kläder på olika tillställningar och alltid se “ny” ut. För att lyckas med det måste du ha en bra basgarderob. I din garderob måste det finnas kläder som du kan mixa med både gammalt och nytt. Du hittar massor av snygga kläder hos Johnells som just nu har sköna vinterjackor för både tjejer och killar. Om du främst bloggar om mode till tjejer kan du faktiskt få fler läsare genom att be din pojkvän eller killkompis att ställa upp som klädmodell.

2# Vad är nästa trend?

Många tror att en fashionista bara bär senaste trenden och därför är det många modebloggare som gör just det: bloggar om senaste trenden. En riktig fashionista skapar de nya trenderna. Det är som om de står med en kikare och kan se vad som kommer härnäst och bär det ett halvår innan alla andra. Det är också så de stora modebloggarna gör.

3# Både bilder, text och film

Det räcker inte med att bara ha bra bilder och text. Du måste kombinera bilderna och texten på ett unikt sätt och alltid hålla hög nivå. Det är så många som vill blogga om just mode och skönhet att du måste vara på topp för att lyckas. Ett tips är att försöka hitta en ny synvinkel, som snyggt sportmode att bära på glammiga fester.