Längtar du efter mer vardagslyx? Då kan faktiskt en blogg vara en riktigt smart väg för att uppnå målet. Hur kan då bloggen ge en guldkant i vardagen? Vardagslyx kostar pengar och bloggen är ett fantastiskt verktyg för att börja tjäna passiv inkomst.

Mer vardagslyx

När vardagen känns riktigt grå och “vanlig” är det många av oss som längtar efter lite lyx i livet. En del saker, som ett långt fika med en riktigt god vän är helt gratis, liksom att bada i en vacker sjö eller att bara njuta av solen. Men mycket av vardagslyxen kostar: sköna träningskläder, third way coffee eller städhjälp. Tänk vad skönt att komma hem till ett städat hem! Eller om du ska flytta underlättar det så mycket att ha flyttstädning. Vardagslyx på hög nivå. Om du just nu söker efter en schyst städfirma ska du satsa på https://qleano.se/ som finns över hela landet och snabbt återkommer med offerten.

Mer pengar

För att få råd med vardagslyx som städning, resor eller en hundvalp kan du starta en eller flera bloggar och börja tjäna pengar. Bloggen är perfekt för dig som behöver mer pengar, men inte har tid eller ork att jobba mer. Bloggen sköter du hemifrån soffan, så det i sig är en vardagslyx. Först behöver du egen hosting och domän för att komma igång. För att kunna tjäna pengar på din blogg måste du “äga” den. Skippa gratisbloggar. Men det är billigt att komma igång. Genom att ha egen blogg kan du lägga in annonser på sidan eller en webbshop och på så vis tjäna pengar. Det fina med bloggpengar är att det är passiv inkomst: du tjänar pengar när du inte ens håller på med bloggen.

Lyckas med bloggen

För att lyckas med din blogg måste du blogga om rätt ämne. Du ska välja ett ämne som du gillar och vill fördjupa dig inom, och som samtidigt kan generera pengar. Bra ämnen är teknik, mobiler, kläder, smink, fitness och dekoration. Ämnen där det finns praktiska prylar att sälja och skriva om. För att få besökare behöver du skriva långa artiklar och bara fokusera på ditt ämne. Om du gillar mode kan du ha en modeblogg, men välja ut en särskild modestil eller ett klädplagg och fokusera på det. Din blogg behöver vara nischad, så att både sökmotorer och besökare uppfattar att du är en expert på ämnet. Efter ett tag kommer pengarna att komma.